A Vatikán rendelete szerint aki a pápát Twitteren követi, az könnyített tisztítótüzet kap a túlvilágon. Kék madár, materialista kiadás?

 

Kedves jelen-lévők! Apró stábunk ötlete nyomán kidolgoztunk egy új lehetőséget, melynek segítségével sokan az egybegyűltek közül ezentúl tudnak cikket elhelyezni a magyarfoldre.hu oldalon!

 

Kedves barátaim! Mostanában úgy nézem, hogy a minőségi penge kovácsolásáról szól a történet közösségünkben. De minőségi pengét kovácsolni, majd később csiszolni, igen nehéz és egyben kockázatos munka is.

 

Lassan egy hónapja tartottuk meg a Családi Napfordulót a Fenyves Tanyán, ami egy csodás kis élmény volt mindannyiunk számára.

 

Kedves jelen-lévők!

Évek után dőlnek ki olyan csontvázak a szekrényből melyek szerint egyesek fizetési problémák miatt nem jönnek a táborba és nem mernek szólni.

 

Kedves barátaim!

Tegnapi soraim "eredménye" még csak nem is hasonlít ahhoz, mint amire számítottam, de azt hiszem ez már "elvárható" az élettől.

 

Kedves barátaim!
A legtöbb olvasó nem tudja, de készül valami a háttérben melyhez "innen" sokunknak köze van. Sőt a maga módján mindenkinek.

 

Floyd Red Crow Westerman Amerika sorsáról beszél. Hova jutott? Hova tart?
"Ha nem érted hogyan élj a földön, akkor nem jársz sikerrel!"
Bennszülött jóslat, amit a tudatosabb emberek már érzékelnek! 

 

Egy újabb film tele mondanivalóval! "Minél közelebb hiszik magukat, látni annál kevesebbet fognak!"
A világ legjobb illuzionistának egy csapata bankot rabol, de nem is akárhogyan! 

 

Átfogó és praktikus szemlélet! A név Chong An Sunim. Bármennyire furcsa, egy magyar emberről van szó. A Koreai Kulturális Központban tartott másfél órás beszélgetés kérdésekkel és kimerítő válaszokkal, minden önmagát keresni óhajtó egyénnek kötelező!

 

Ne feledjétek, hamarosan június 22, azaz Családi nap lesz a Fenyves tanyán mozgalmunk és a Magyar családellátó szolgálat szervezésében. Ennek ellenére szeretnénk ajánlani egy kiváló rendezvényt (Ősök sarjai ünnepe), mely Felvidéken lesz megtartva június 21-én a Baranta völgyben.

 

1.Instant spiritualitás: egy olyan kultúrában, amely a sebességet, az egyszerre több dolog párhuzamos végzését és az azonnali eredményeket értékeli, ott a spiritualitás is nagy eséllyel instant spiritualitássá válik.

 

Kedves barátaink!

Elérkezett az idő, hogy kóstolhassatok a Csodagyár első ízeiből! Pénteken a koncertre ugyanis viszünk belőlük! Mellékelek egy árlistát és némi információt: 

 

Egy kis emlékeztetővel kezdeném a cikket. Remélem nem feledtétek, hogy valamivel kevesebb mint 3 hét múlva egy remek eseménnyel várunk benneteket.

 

Egyike a világ legszentebb könyveinek, a Dalai Láma által kulcsfontosságúnak tartott írások és pontos leírása annak, amit az emberek a klinikai halál állapotában tapasztalnak.

 

Szeretettel várunk mindenkit Június 7-én pénteken, Budapesten az Iskola nevezetű szórakozóhelyen!
Köszönjük azoknak, akik a jelenlétükkel megtisztelik az előadókat!

 

Kedves barátaim! Próbáltam összefoglalni minél rövidebben az aktuális történéseket. Remélem, hogy többé kevésbé sikerül is... szeretettel ajánlom a következő sorokat!

 

A piacokon tavasszal megjelentek az eladó magok. A kertészkedés szerelmesei közt dívó pozitív tendencia az elmúlt években az egyre növekvő organikus és / vagy örökség magvak iránti érdeklődés.

 

Varga B. Tamás új dala ismét megpróbál egy éles tükröt tartani..., hogy kinek is pontosan!? Jó kérdés! És ettől még jobb kérdés, hogy ki és milyen formában néz majd bele!?

 

A mellékelt videó megtekintése alapján ismét az az érzés erősödhet bennünk, hogy az "idegenek" első csapatát nem magunk felett, hanem alatt kell keresnünk!

 

Kedves barátaim! Gyorsan döntsétek el magatokban, hogy adtok-e a szavamra vagy sem!? Ha igen... akkor nézzétek meg ezt a bő másfél órát... mert benne van az anyag!