A Magyar Családellátók Varga Frigyest kérdezték a búzákról, lisztekről. Mit eszünk ma meg? Honnan, hogyan és miből kerül az asztalra a kenyér?

 

Annak a jele, hogy kezdesz túllépni háromdimenziós lényeden:
Nem érdekelnek már annyira az emberi kapcsolataid, nem számít annyira, ki mit gondol rólad. Nem akarsz megfelelni a világnak.

 

A Föld legbefolyásosabb emberei közül 120 minden évben találkozik egy zárt ajtós rendezvényen. Mikor két TV sztár együtt teázik, az másnap a címlapokon van, de erről valamiért nem hallunk sokat.

 

Richard Van As elvesztette pár ujját. A kereskedelemben lévő művégtagok drágák és munkára alkalmatlanok voltak. A saját "megoldása" nem csak neki segített.

 

Amint képes vagy az elengedésre, végre először megtörténik veled az élet. Feleslegesen iparkodsz, hogy elérj valamit: valójában éppen az elérésért tett erőfeszítés jelenti az akadályt.

 

Mark Boyle készpénz és hitelkártya nélkül, a saját erejében és találékonyságában bízva vágott bele egy kísérletbe, amelyről kiderült, hogy tulajdonképpen maga az élet. Semmit sem vásárolt, és semmit sem költött két éven át. 

 

Az idei Cannesi Filmmfesziválon egy magyar tudósító fura filmmel találta magát szembe: az alkotásban Atilla élőholt szörnyként feltámad és tömegeket mészárol le.

 

Két kis magzat beszélget egy anya hasában:

- Te hiszel a születés utáni életben?
- Természetesen. A születés után valaminek következnie kell. Talán itt
is azért vagyunk, hogy felkészüljünk arra, ami ezután következik.

 

Nyiss a hazai világra, gyönyörködj, és légy nyugodt afelől, hogy ezek a helyek mind léteznek, méghozzá nem is olyan messze!

 

Ez az 1939-ből származó Sid Grossman fotó ("Harlem Loiterers") igencsak felkavarta a kedélyeket, amikor a New York-i Közkönyvtárban őrzött fotónyomatok gyűjteményéből, a fekete kultúra kutatására létrehozott kiállítást a Schomburg Központban megnyitották.

 

Bella Máté friss dala igencsak illik korunkhoz, illetve egész jelenünk "viharához". A népünk sorsát kísérő örvények nagysága, sok apró viharból tevődik össze.

 

"Ez csak egy végtelen keresés, anélkül, hogy tudnád mit keresel"
Ezek a szavak egy 9 éves fiú szájából csúsztak ki. Úgy gondoljuk ez a video mindenkinek kötelező!

 

Megalkották a világ első 3D nyomtatással készült lőfegyverét, ami önmagában is egyfajta érdekesség technológiailag, de nézzünk egy kicsit a dolgok mögé.

 

Géczy Gábor 2013-as előadássorozatának egyik állomása Hómezőváráshely volt! "Az élet él és élni akar" című előadását sok-sok új információval bővítette! Erősen ajánlott a video terjesztése, és megértése!

 

Kedves olvasó!

Talán észrevetted, hogy mostanában nem csörtetek annyira elől, kicsit halkabb, kicsit visszahúzódóbb vagyok. Ha pedig nem vetted észre, az az igazán jó, hiszen akkor magadra figyelsz, nem pedig rám! Ez pedig az aranyszabály!

 

Ne feledjük, hogy sok-sok régi sérelmet hordozunk a tudatalattinkba! Tíz mondat, amit soha nem mondj a gyermekednek, akkor se, ha te régen naponta hallottad!

 

Egy thaiföldi buddhista kolostort bemutató rövid dokumentumfilm. A szerzetesek elmondják tapasztalataikat, élményeiket. A szerzetesek nem kezelhetnek pénzt, így teljes mértékben a világi közösségtől függenek.

 

Zev egy 14 éves fiú, aki már most elmondhatja magáról, hogy mestere a fényképezésnek és a photoshopnak. A képei egy varázslatos világba repítenek bennünket ahol ő is jelen van hiszen majdnem mindegyik képen szerepel.

 

A '80-as években egy csapat dokumentumfilmet forgatott "A tűz köre: egy indonéziai kaland" címmel. Jáva szigetén találkoztak valakivel, aki az első alkalommal nem fedte fel kilétét.

 

Mindig nehéz helyzetben voltam a "szponzorokkal", hiszen nekem nem könnyű olyan "szponzort" találni aki fel is vállalható. Fura lenne egy RedBull logó mondjuk egy FankaDeli dal előtt, hogy szépen fogalmazzak. Most viszont egy olyan lehetőség adódott, ami úgy gondolom kivétel nélkül mindenkinek jó.

 

Változtak a telefonszámok az sms küldésnél! Az aktiváláshoz a 06-90-444-314 es számra, kell küldened az mfa előtagot, majd utána egy szóközzel a felhasználó neved!