Röviddel a Felébredése után a Buddha elmondta az első beszédét, amelyben lefektette azokat a lényeges alapokat, amelyekre minden további tanítása felépül.

 

Szabó György 81 éves és teljesen egészséges.
500 évvel ezelőtti népi-gyógyászati receptúrákat próbál ki és ad át sikerrel az utódoknak.
Közismert, hogy Magyarországon több mint 400 féle gyógynövény van.

 

A méhek és a többi, növényeinket beporzó rovarok pusztulása húsz éve erősödik világszerte. Ennek több oka van: egyes élősködők terjedése, az éghajlatváltozás, a nagyipari mezőgazdaság káros hatásai - és a legkönnyebben megváltoztatható: pár mezőgazdasági vegyszer.

 

Székesfehérvárra, egy nagyszabású "repp bulira" szeretnénk invitálni titeket! Június 1-én a Kinxtown-ban fellép FankaDeli, Kreck, Justice és Szuli!

 

A lehetetlennel dacol egy indiai guru és több ezer követője, akik faültetéssel próbálnak megmenteni egy elsivatagosodó indiai államot. Mozgalmuk 2015-re 114 millió fát ültetne el Délkelet-Indiában, hogy újra zölddé varázsolja az erdőirtások és cunamik miatt elszegényedett vidéket.

 

Oregonban tanultam és diplomáztam EMT-B bizonyítvánnyal. Hívtak már artériás vérzéshez, belső vérzéshez, halálesethez. Közvetlen személyes tapasztalataimról beszélek súlyos traumákkal kapcsolatban.

 

"A probléma nem a földönkívüliek létének bizonyítása, hanem az amikor felfeded, hogy milyen energia- és meghajtás-technológiát használnak az ideutazáshoz."

 

Az oldalt látogatók már valószínűleg találkoztak a Justice névvel. A csepeli sráccal beszélgettünk többek között a reppről, jövőről és a Tennem kell című debütáló albumról, mely a letöltések menüpont alól tölthető!

 

A legegyszerűbb sokszor a legnehezebb! Ha a mennyországba mész, valamikor el is kell jönnöd onnan, hiszen ami jön, az megy.

 

Akinek a Baraka és a Samsara című filmek elnyerték tetszését, annak mindenképpen ajánljuk az Áldott bolygót is figyelmébe!

 

Az oldal ötletgazdája betöltötte 30. életévét! Friss írását erről a fankadeli.hu oldalon megtaláljátok!
Kovács Dönci barátunk Ferinek készített ajándéka pedig mindenkinek ajándék!

 

A nyugati elmével talán Eckhart Tolle bánik a legjobban.
Tedd szokásoddá, hogy megkérdezed magadtól: „mi zajlik bennem ebben a pillanatban?"

 

Szabó György előadása az ősi magyar népi gyógyászatról. A "füvesember" szinte mindent tud a gyógynövényekről!
"Zeng a mező, zúg a erdő"

 

Egyszer volt, hol nem volt, az időtlenségen túl, volt egy kicsi lélek, aki ezt mondta Istennek:
- Tudom ám, hogy ki vagyok én!”
- Ez csodálatos! Ki vagy? – kérdezte Isten.
- Én vagyok a Fény! – kiáltotta a Kicsi Lélek

 

Horváth Szilárd cinematográfus, beköltözött néhány napra Jeszenszky István házába.
Az élet egy más minőségével ismerkedett meg, és szerencsére filmet is készített a látottakról.

 

A teljes elfogadás a kulcs. Az a tolvajkulcs: minden ajtót kinyit. Nincs olyan ajtó, amit az elfogadás ne nyitna ki.

 

A Transzcendentális Meditációt Maharishi Mahesh Yogi indiai származású fizikus, védikus tudós vezette be nyugaton 1957-ben. Maharishi nagy hatással van az orvostudományra, noha ő maga nem orvos.

 

A legutóbb közétett ausztrál vizsgálat megállapította, hogy az ülő életmód akár 26%-al is növelheti a metabolikus szindróma (magas vérnyomás, elhízás, magas koleszterinszint, inzulinrezisztencia) kialakulásának az esélyét.

 

Az új oldalra való tekintettel minden regisztráltnak két hét aktivitást adunk ajándékba. Akinek aktív a profilja, természetesen a meglévő mellé kapja a 14 napot.
Cserébe mindössze annyit kérünk, hogy a fórumba írjátok meg az esetleges hibáit az oldalnak, illetve ha van ötletetek azt is szívesen fogadjuk!

 

Jótékonysági koncertet szervez az Erdeifaluért Kiemelten Közhasznú Alapítvány. Az eseményen többek között részt vesz az Ismerős Arcok zenekar és FankaDeli is.

 

Rozsály – Hiába élnek a hajdú-biharinál is elmaradottabb régióban, kitörtek a kilátástalanságból, és a válság helyett fejlődésben vannak. Megoldották a cigánykérdést, egyre függetlenebbé válnak, és nem hisznek a leminősítésekben. Kapára, kaszára, magyar!