Amikor aludni mész, egy dolognak a tudatodban kell maradnia, miközben elalszol: hogy minden álom, minden – feltétel nélkül – egy álom. Az, amit nyitott szemmel látsz, az is álom. Az, amit lehunyt szemmel látsz, az is álom.

 

Az Ismerős Arcok "Egy a hazánk" című lemezének 10. évfordulója alkalmából, március 22-én a Barba Negrában jubileumi koncertet ad. Az eseményen többek között elhangzik a FankaDelivel készített "Ennyi" című dal is.

 

Sokan kérdeztétek FankaDelitől, hogy melyik is az a "férfi tábor", amit említet néhány helyen. Válasz formájában  szeretnénk figyelmetekbe ajánlani egyet, ami most tavasszal lesz esedékes.

 

Az az igazság/törvény, amelyre Buddha ráébredt és aztán tanított, a Tan. A Dharma rendszerint nemcsak a Buddha mondásaira utal, hanem az ezekre alapozó későbbi iskolák tanításaira is. A Dharma a buddhizmus Három Drágaságának egyike, amelyekben a buddhista gyakorló menedéket vehet

 

Vannak dolgok, amik teljesen egyértelműek számunkra, annyira, hogy semmi magyarázatra sem szorulnak, maguktól értetődőek. Aztán vannak, amik már bonyolultabbak, megértésükhöz egy kicsit fokozottabb odafigyelés, szándékos gondolkodás szükséges.

 

Összefoglaló a Magyar Földre mozgalom "Osho-kártyahúzó tagozatának" első gyűléséről.

 

Kedves olvasó!

Mindig megígérem magamnak, hogy "na majd ma leülök" és írok néhány sort...

 

A Fenyves tanya, a Családellátók és a Magyar Földre mozgalom közös rendezvényt szervez. Aki a legjobb plakáttervet tudja elkészíteni, azt ajándékcsomaggal jutalmazzuk.

 

A "Mesterséges értelem" és a "200 éves ember" című filmekben nagy szerepet kapott a megosztottság bemutatása. Ezek után lássuk hol tartunk a valóságban.  

 

Legtöbben az idő világában, vagyis a múlt emlékei és a jövő elénk vetített várakozásai között éljük le egész életünket. Csak ritkán - a gyönyör, a harag hirtelen fellángolásaiban, szerelmesünk megpillantásakor, vagy egy váratlan esemény ámulatában - érinthetjük a jelen időtlen dimenzióját.

 

Egyre jobban éledezik a letöltés menüpont. Justice és Szuli kislemeze után, most egy teljesen új Kreck dalt is magukévá tehetnek az aktív regisztráltak. 

 

A magyarfoldre.hu oldalon már láttatok sok érdekes videot Dancsó Pétertől. Ennek fényében nézzétek, hallgassátok FankaDeli üzenetét.

 

Elindult Fülöp Ákos "Filip" studioja. Aki érzi, vegye igénybe szolgáltatásait. A helyszín Kecskemét.

 

A Baraka egy olyan film, ami bőven megfelel egy vezetett meditációnak. Szavak nincsenek, csak tudatosságot igényel! 

 

Most egy kicsit közelebbről ismerhetitek meg ezt a pilisi srácot, aki bizony még a "nagyoknak" is feladja a leckét.

 

Mint azt tudjuk az olcsó dolgokon nem lehet élősködni, viszont sokkal nagyobb hatékonysággal bírnak, mint sok más gyógyszernek nevezett méreg.

 

Megvilágosodás. Felemelkedés. Dimenzióugrás. Mindezek mögött egy fogalom lapul: nézőpontváltás. Azaz, hogy hogyan is változtatná meg az ember az életét, ha mindenre ugyanúgy, ugyanabból a nézőpontból tekint?

 

Amint megértetted az alapelvet, hogy a benned zajló ese­mények megfigyelőjeként légy jelen, és ezt a megta­pasztalás révén „érted meg" , birtokodba került az átala­kulást szolgáló leghatékonyabb eszköz.

 

Balogh Béla szavai már jócskán aktuálisak.

 

Már online is megtekinthetitek azt az Álomépítők részt, amiben mellékesen Fanka és Kowa is szerepel.

 

Elkészült az "Expedíció" albumról a második videoklip.