A Baraka egy olyan film, ami bőven megfelel egy vezetett meditációnak. Szavak nincsenek, csak tudatosságot igényel! 

 

Most egy kicsit közelebbről ismerhetitek meg ezt a pilisi srácot, aki bizony még a "nagyoknak" is feladja a leckét.

 

Mint azt tudjuk az olcsó dolgokon nem lehet élősködni, viszont sokkal nagyobb hatékonysággal bírnak, mint sok más gyógyszernek nevezett méreg.

 

Megvilágosodás. Felemelkedés. Dimenzióugrás. Mindezek mögött egy fogalom lapul: nézőpontváltás. Azaz, hogy hogyan is változtatná meg az ember az életét, ha mindenre ugyanúgy, ugyanabból a nézőpontból tekint?

 

Amint megértetted az alapelvet, hogy a benned zajló ese­mények megfigyelőjeként légy jelen, és ezt a megta­pasztalás révén „érted meg" , birtokodba került az átala­kulást szolgáló leghatékonyabb eszköz.

 

Balogh Béla szavai már jócskán aktuálisak.

 

Már online is megtekinthetitek azt az Álomépítők részt, amiben mellékesen Fanka és Kowa is szerepel.

 

Elkészült az "Expedíció" albumról a második videoklip. 

 

2012. december 21. egy 26 000 éves csillagászati időszak végét és egy új korszak kezdetét is jelzi. Azon a napon ritka együttállás lesz megfigyelhető a Föld és a Nap között. A múltban ilyen együttállások esetén szerencsétlenségek és katasztrófák következtek be az emberiség alacsony tudatossága miatt.

 

Ez a videó a Csendes Óceán egy, csak madarak által lakott szigeten készült, 3.200 km-re bármelyik szárazföldtől... 

 

Hamarosan érkezik a "Magyar Földre Válogatás" album, ami letölthető lesz, természetesen a magyarfoldre.hu oldalról.

 

Kedves barátaim!

A múltheti találkozó elmaradt, de egészen biztos vagyok benne, hogy mindenki ott volt ahol lennie kellett és ilyen vagy olyan tapasztalattal gazdagodott.

 

Ha valaki nem tud szoptatni, de mégis szeretne a gyerekének anyatejet (is) adni, létezik a hivatalos út. De vannak nem hivatalosak is.

 

Hasznos információk, akár az öngyógyítás megindítására is.

 

 A "CreatriX" egy újonnan induló interjú sorozat, ismert és még nem közismert emberekről, akiket érdemes meghallgatni, mivel foglalkoznak és mivel építik világunkat!

 

Frissítés:
Kedves barátaim! Egy fajsúlyos családi ügy jött közbe, így a szombati találkozó elmarad! Kérem mindenki adja tovább az érintetteknek!
Korábban írtam: Kedves barátaim! Megkésve bár, de itt vannak a szombati találkozóval kapcsolatos tudnivalók!

 

Elkészült Szuli első kislemeze!

 

"Az igazság az, hogy nekem soha nem volt olyan problémám, hogy ne tudnék mit kezdeni magammal"

 

Kedves barátaim! Amint a "hivatalos" facebook profilon talán többen is láttátok, 30 darab belépő vár rátok az Emberek aranyban című kihagyhatatlan kiállításra! 

 

Kedves barátaim!

A mai vasárnap délután lefeküdtem egy órácskára, de nem azért, mert úgy élném a vasárnap délutánokat, ahogy "azt kell", hanem azt hiszem azért, mert már nem bírtam tovább. Igencsak elfáradtam mostanában, amitől természetesen nem csüggedek, hiszen legalább innen tudom, hogy csináltam valamit.

 

Úgy két éve lehetett - amikor még a magyarfoldre.hu gyerekcipőben járt -, hogy elszántam magam az első mozgalom-találkozóra.