2012. december 21. egy 26 000 éves csillagászati időszak végét és egy új korszak kezdetét is jelzi. Azon a napon ritka együttállás lesz megfigyelhető a Föld és a Nap között. A múltban ilyen együttállások esetén szerencsétlenségek és katasztrófák következtek be az emberiség alacsony tudatossága miatt.

 

Ez a videó a Csendes Óceán egy, csak madarak által lakott szigeten készült, 3.200 km-re bármelyik szárazföldtől... 

 

Hamarosan érkezik a "Magyar Földre Válogatás" album, ami letölthető lesz, természetesen a magyarfoldre.hu oldalról.

 

Kedves barátaim!

A múltheti találkozó elmaradt, de egészen biztos vagyok benne, hogy mindenki ott volt ahol lennie kellett és ilyen vagy olyan tapasztalattal gazdagodott.

 

Ha valaki nem tud szoptatni, de mégis szeretne a gyerekének anyatejet (is) adni, létezik a hivatalos út. De vannak nem hivatalosak is.

 

Hasznos információk, akár az öngyógyítás megindítására is.

 

 A "CreatriX" egy újonnan induló interjú sorozat, ismert és még nem közismert emberekről, akiket érdemes meghallgatni, mivel foglalkoznak és mivel építik világunkat!

 

Frissítés:
Kedves barátaim! Egy fajsúlyos családi ügy jött közbe, így a szombati találkozó elmarad! Kérem mindenki adja tovább az érintetteknek!
Korábban írtam: Kedves barátaim! Megkésve bár, de itt vannak a szombati találkozóval kapcsolatos tudnivalók!

 

Elkészült Szuli első kislemeze!

 

"Az igazság az, hogy nekem soha nem volt olyan problémám, hogy ne tudnék mit kezdeni magammal"

 

Kedves barátaim! Amint a "hivatalos" facebook profilon talán többen is láttátok, 30 darab belépő vár rátok az Emberek aranyban című kihagyhatatlan kiállításra! 

 

Kedves barátaim!

A mai vasárnap délután lefeküdtem egy órácskára, de nem azért, mert úgy élném a vasárnap délutánokat, ahogy "azt kell", hanem azt hiszem azért, mert már nem bírtam tovább. Igencsak elfáradtam mostanában, amitől természetesen nem csüggedek, hiszen legalább innen tudom, hogy csináltam valamit.

 

Úgy két éve lehetett - amikor még a magyarfoldre.hu gyerekcipőben járt -, hogy elszántam magam az első mozgalom-találkozóra.

 

Egy hétig feküdt kómában egy jónevű amerikai idegsebész, aki most azt állítja, hogy ezalatt az univerzumnak egy másik, mélyebb dimenziója tárult fel előtte. Meg van győződve róla, hogy a halál nem a tudatosság vége, sokkal inkább egy nagy, kiszámíthatatlan, pozitív utazás újabb fejezete.

 

"Az egyrészt fenséges, másrészt életveszélyes emberi haladás történetét mutatja be filmünk.  

 

Budapesten járt Scott Rubin, a Google és a YouTube kommunikációs igazgatója, és egy majd' kétórás előadást tartott az ELTÉ-n, melyből megtudhattuk hogy alakul a keresőóriás szerint a jövő.

 

Látás- és hallásjavító implantátumokkal kiterjeszthetjük a szenzorális érzékelés határait. Oxigénszállító nanorobotok segítségével akár négy órán át víz alatt maradhatunk.

 

Habár a fehérbőrű franciák már naponta esnek fajgyűlölő támadások áldozataivá, a "politikailag korrekt" média - az eredeti lakosság sérelmeire ügyet sem vetve - továbbra is a színesekkel szembeni toleranciáról papol.

 

Elkészült Kreck második klipje. Az "Ahol" lemezről ismert  "Porszem" című dal kapott most vizuális köntöst.

 

A mai köztudat szerint a magyarok Árpáddal költöztek a Kárpát-medencébe, keletről, a hivatalos történetírás szerint a finnugor őshazából, krónikáink szerint Ázsiából, és ezek szerint ázsiai származásúak lennénk.

 

A mai köztudat szerint a magyarok Árpáddal költöztek a Kárpát-medencébe, keletről, a hivatalos történetírás szerint a finnugor őshazából, krónikáink szerint Ázsiából, és ezek szerint ázsiai származásúak lennénk.