Kedves barátaim!

Nem könnyű írnom arról, hogy mit látok. Mi is történik a világban az én meglátásom szerint.

 

Egy megdöbbentően brutális kínai TV reklámban Európát rommá lövik a nyári foci EB idején.

 

Mennyivel egyszerűbb is lenne minden körülöttünk, ha mindenki a maga dolgával foglalkozna, és azt tenné, amit reá szabott a Jóisten.

 

A médiában egyre több helyen szembesülhet az arra figyelmes azzal a fogalommal, hogy Új Világrend (a továbbiakban UV).

 

"Mivel az újratemetés szervezői maradéktalanul eleget kívánnak tenni a hatályos romániai jogi szabályozásnak, ezért az újratemetésre egy későbbi időpontban fog sor kerülni."

 

“Aki kifelé néz, álmodik; aki befelé tekint: felébred!” Dr. Ihaleakala Hew Len „meggyógyított” egy egész őrültek házát Hawaii-n.

 

Az EUTimes arról adott hírt még a múlt hónap során, hogy japán diplomaták hivatalos, bár nem nyilvános tárgyalásokat folytatnak orosz kollégáikkal több tízmillió japán esetleges evakuálásával kapcsolatban.

 

"..Évekkel ezelőtt hallottam azt a példázatot, miszerint a buddhista kolostorokban a szellemi vezető (pl. egy bódhiszattva) mindig megkéri az újonnan érkezett szerzeteseket, hogy 3 évig ne tegyenek fel kérdéseket se, mert úgyis hülyeség hagyná el a szájukat.

 

...a kozmopolitáknak a Székely himnusz! A mű zeneszerzőjének síremlékét kedden avatták Szegeden.

 

Kedves olvasók!

 

Az "Együtt Izraelért" programmal párhuzamosan FankaDeli ad koncertet!

 

Jól ki van ez találva! Azt mondják a demokrácia arról szól, hogy az emberek döntenek országuk jövőjéről... A "nép"!

 

Az üzenet világos és egyértelmű: Get Out, IMF!

 

A természeti népek tudtak valamit, amit mi már nem tudunk.

 

Miért ilyen fontos, hogy zsidók-e a Beastie Boys tagjai..?

 

Az erdélyi ízes életérzés átitatva a reppzene sajátságos "ándörgránd" árnyalataival.

 

Amikor az Index.hu is ilyen címmel hoz le cikket, már valószínüleg jelent valamit. Például, hogy a fősodratú médiából tájékozódó tömegeket is kezdik felkészíteni a már korábban is látszó eshetőségre, a pánik megelőzése végett.

 

Kedves barátaim! Sok helyen még mindig annyira reménytelen az információáramlás, hogy a zenekarral együtt arra jutottunk: Önszerveződünk!

 

A multi-milliárdos Hugo Salinas Price a King World News-nak adott interjúban megdöbbentő részletességgel beszél az elit ijesztő világuralmi terveinek előrehaladásáról.

 

Bevallottan félve mennek ki az esetekhez a járőrök, ráadásul az új program keretében egyedül kell intézkedniük. Micsoda fejlődés, köszönjük Pintér úr!

 

Furcsán megrészegítő illúzió (=tévképzet) az szerintem, hogy az ember szabad, bár a fejlett világ leghangosabb jelszava a szabadság.