...a kozmopolitáknak a Székely himnusz! A mű zeneszerzőjének síremlékét kedden avatták Szegeden.

 

Kedves olvasók!

 

Az "Együtt Izraelért" programmal párhuzamosan FankaDeli ad koncertet!

 

Jól ki van ez találva! Azt mondják a demokrácia arról szól, hogy az emberek döntenek országuk jövőjéről... A "nép"!

 

Az üzenet világos és egyértelmű: Get Out, IMF!

 

A természeti népek tudtak valamit, amit mi már nem tudunk.

 

Miért ilyen fontos, hogy zsidók-e a Beastie Boys tagjai..?

 

Az erdélyi ízes életérzés átitatva a reppzene sajátságos "ándörgránd" árnyalataival.

 

Amikor az Index.hu is ilyen címmel hoz le cikket, már valószínüleg jelent valamit. Például, hogy a fősodratú médiából tájékozódó tömegeket is kezdik felkészíteni a már korábban is látszó eshetőségre, a pánik megelőzése végett.

 

Kedves barátaim! Sok helyen még mindig annyira reménytelen az információáramlás, hogy a zenekarral együtt arra jutottunk: Önszerveződünk!

 

A multi-milliárdos Hugo Salinas Price a King World News-nak adott interjúban megdöbbentő részletességgel beszél az elit ijesztő világuralmi terveinek előrehaladásáról.

 

Bevallottan félve mennek ki az esetekhez a járőrök, ráadásul az új program keretében egyedül kell intézkedniük. Micsoda fejlődés, köszönjük Pintér úr!

 

Furcsán megrészegítő illúzió (=tévképzet) az szerintem, hogy az ember szabad, bár a fejlett világ leghangosabb jelszava a szabadság.

 

Pár hete egy szokványos körlevélben kaptam egy videót. Az öt részes anyagnak csupán az első részét néztem meg, mert akkor azt hittem ez minket egyenlőre nem érint. Tévedtem!

 
 

Reméljük, hogy ebből épülni tudunk! A Magyar Földre Mozgalom nem tekinti céljának, hogy minél több tagja legyen, illetve azt sem, hogy minél többen olvassák a magyarfoldre.hu weboldalt. Természetesen ha a munkásságunk és törekvéseink hozadéka az olvasók és a résztvevők számának esetleges emelkedése, azt örömmel fogadjuk, de alapvetően nem a létszám, hanem a minőség terén vagyunk érdekeltek.

 

Mi köze a víznek gondolatainkhoz? A rezgéshez? Az energiához?

 

Az amerikai hatóságok most arra is találtak indokot, hogy teljesen nyíltan lekérjék a konzolok használóinak kommunikációs naplóit és egyéb adatokat.

 

Ismét egy filmmel szeretnék foglalkozni. Egy filmmel amelynek háttere valamiért már összemosódik a valósággal.

 

Megértem, hogy sokan nem értik, hogy pontosan hogyan is állok a rendőrséghez mint fogalomhoz, hiszen könnyen félreérthető egy-egy sorom.

 

Sokan úgy tartják, hogy Hollywood egy az egyben a háttérhatalom kezében van, és így pontosan kontrollálva van az onnan áramló agymosás.