Reméljük, hogy ebből épülni tudunk! A Magyar Földre Mozgalom nem tekinti céljának, hogy minél több tagja legyen, illetve azt sem, hogy minél többen olvassák a magyarfoldre.hu weboldalt. Természetesen ha a munkásságunk és törekvéseink hozadéka az olvasók és a résztvevők számának esetleges emelkedése, azt örömmel fogadjuk, de alapvetően nem a létszám, hanem a minőség terén vagyunk érdekeltek.

 

Mi köze a víznek gondolatainkhoz? A rezgéshez? Az energiához?

 

Az amerikai hatóságok most arra is találtak indokot, hogy teljesen nyíltan lekérjék a konzolok használóinak kommunikációs naplóit és egyéb adatokat.

 

Ismét egy filmmel szeretnék foglalkozni. Egy filmmel amelynek háttere valamiért már összemosódik a valósággal.

 

Megértem, hogy sokan nem értik, hogy pontosan hogyan is állok a rendőrséghez mint fogalomhoz, hiszen könnyen félreérthető egy-egy sorom.

 

Sokan úgy tartják, hogy Hollywood egy az egyben a háttérhatalom kezében van, és így pontosan kontrollálva van az onnan áramló agymosás.

 

Drága Bolgár úr ismét alkotott! A mellékelt arhív fájlt egy olvasónktól kaptam, melynek a végén még egy kis poén is van...

 

Ki ne ismerné a tv macit? Nem is olyan régen még az MTV zenetévé is magáévá tette a figurát és a saját vízióját meg is alkotta vele. Nem is olyan régen, a kornak megfelelően frissítették mackó barátunkat.

 

Kedves barátaim! Csabi főszerkesztő barátunk ma kés alá fekszik, úgyhogy kérlek titeket - mivel sokan ismeritek -, hogy gondoljunk rá! Az úgyis többet ér mint az "orvostudomány". 

 

Mindannyiótoknak kívánunk Áldott Húsvétot és sok tojást/locsolót a holnapi napra!

 

Avagy: magfúzió a "garázsban". Újabb magyar energetikai "csoda", mely képes lehet megoldást kínálni napjaink gondjaira.

 

Az SMS piac használatához csupán a regisztráció szükséges, nem kell aktivált felhasználónak lenned!

 

A férfi válogatottunk nyolc év után ismét kvalifikálta magát az olimpiára, a nőknél a Fradi KEK-döntőbe, a Győr pedig BL-döntőbe jutott!

 

"Az Új Világrend tízparancsolata" és "A Szent Grál keresése" könyvek írójával beszélget Szaniszló Ferenc a magyarság gyökereiről és üldöztetésünk vélhető okairól.

 

Világszerte divatja lett a "szélsőségesség üldözésének". Persze csak akkor félelemkeltő és elítélendő a "szélsőség", ha egy nemzetiség/nemzet kívánja saját életterét és jogait megvédeni.

 

Hány korona található a címerünkön? Természetesen nem egy, a helyes válasz a kettő!

 

Újabb szellemi üzenet közvetítése Szabó Judittól, nyugodt körülmények közti, akár többszöri áttanulmányozásra!

 

Minden túllihegés nélkül szeretném felhívni a figyelmeteket egy kis érdekességre.

 

Kedves olvasók! Bizony ez már nem reménysugár, ez már fénysugár a javából! A székesfehérvári Kreck első videóklipjét Kesneme barátunk vágta össze!

 

Közeleg az ünnep, s ahogy a Karácsony, a Húsvét is egy olyan hagyomány hazánkban, melynek szerves részét képezi a gasztronómia. Számomra mindig is egy csodás dolog volt a locsolkodás, a hímes tojások, a csokinyuszik és a különféle ételek által teremtett hangulat.