Sokan úgy tartják, hogy Hollywood egy az egyben a háttérhatalom kezében van, és így pontosan kontrollálva van az onnan áramló agymosás.

 

Drága Bolgár úr ismét alkotott! A mellékelt arhív fájlt egy olvasónktól kaptam, melynek a végén még egy kis poén is van...

 

Ki ne ismerné a tv macit? Nem is olyan régen még az MTV zenetévé is magáévá tette a figurát és a saját vízióját meg is alkotta vele. Nem is olyan régen, a kornak megfelelően frissítették mackó barátunkat.

 

Kedves barátaim! Csabi főszerkesztő barátunk ma kés alá fekszik, úgyhogy kérlek titeket - mivel sokan ismeritek -, hogy gondoljunk rá! Az úgyis többet ér mint az "orvostudomány". 

 

Mindannyiótoknak kívánunk Áldott Húsvétot és sok tojást/locsolót a holnapi napra!

 

Avagy: magfúzió a "garázsban". Újabb magyar energetikai "csoda", mely képes lehet megoldást kínálni napjaink gondjaira.

 

Az SMS piac használatához csupán a regisztráció szükséges, nem kell aktivált felhasználónak lenned!

 

A férfi válogatottunk nyolc év után ismét kvalifikálta magát az olimpiára, a nőknél a Fradi KEK-döntőbe, a Győr pedig BL-döntőbe jutott!

 

"Az Új Világrend tízparancsolata" és "A Szent Grál keresése" könyvek írójával beszélget Szaniszló Ferenc a magyarság gyökereiről és üldöztetésünk vélhető okairól.

 

Világszerte divatja lett a "szélsőségesség üldözésének". Persze csak akkor félelemkeltő és elítélendő a "szélsőség", ha egy nemzetiség/nemzet kívánja saját életterét és jogait megvédeni.

 

Hány korona található a címerünkön? Természetesen nem egy, a helyes válasz a kettő!

 

Újabb szellemi üzenet közvetítése Szabó Judittól, nyugodt körülmények közti, akár többszöri áttanulmányozásra!

 

Minden túllihegés nélkül szeretném felhívni a figyelmeteket egy kis érdekességre.

 

Kedves olvasók! Bizony ez már nem reménysugár, ez már fénysugár a javából! A székesfehérvári Kreck első videóklipjét Kesneme barátunk vágta össze!

 

Közeleg az ünnep, s ahogy a Karácsony, a Húsvét is egy olyan hagyomány hazánkban, melynek szerves részét képezi a gasztronómia. Számomra mindig is egy csodás dolog volt a locsolkodás, a hímes tojások, a csokinyuszik és a különféle ételek által teremtett hangulat.

 

Kedves olvasók! Néhányan már tudnak róla, hogy Áruház menüpontunk alá felkerültek a magyarországi BK raktár kifutó darabjai, egy igencsak baráti 5000 forintos áron! 

 

Ahogyan számítani is lehetett rá, nem bírta sokáig a belső és külső politikai nyomást.

 

Egy '92-ből származó felvételen hangzik el a mondat, mégpedig "hivatalos szájból": a Találmányi Hivatal akkori elnöke kijelenti, ha valaki olyan találmánnyal jelentkezik náluk ami több energiát képes kibocsátani magából mint amennyit bele tápláltak, akkor azzal nem foglalkozhatnak.

 

Ha csupán az egyharmada igaz az alábbi videóban ismertetett dolgoknak, már az meghökkentő és elgondolkodtató.

 

A mai kormányzat képmutató és torz rendvédelmi politikájának újabb gyönyörű gyümölcse kezd beérni!

 

Egy bizonyos Schlingloff Sándor nevű internet marketing guru szájából hallunk olyan mondatokat, melyek vélhetően az egész emberiség mai helyzetének gyökerét, az egyik - ha nem A - legkonkrétabb előidézőjét és okát boncolgatja - nagyon precíz szikével!