Letiltatta a videómegosztón a készítő a filmecskéről szóló díjnyertes kritikát!

 

Az index.hu bulvár szekciójának egy friss cikkében mindenféle érdekes dolgot írnak "rólam", bár ezen nem is csodálkozhatunk. IDE kattintva el is tudjátok érni! 

 

Felesleges lenne hosszú, bölcselkedő mondatokat fűzni az alábbi videóhoz, hiszen pont arról szól, hogy Te "magad" éld meg a saját magad módján.

 

F. E. Eckhard Strohm az Akasha-krónikából – az emberiség közös emlékezettárából – nyert tudás révén ábrázolja Atlantisz első korszakát.

 

Következzenek a sokak által "reklamált" képek! Köszönjük mindenkinek, aki ott volt velünk és köszönet Ferinek is a gondolatokért, melyeknek hajtásai remélhetőleg gyümölcsöket is fognak majd teremni - rajtatok keresztül!

 

„A második akadály a meditáció ösvényén az örökké csapongó elme. Még egy percig sem ülhetsz nyugodtan, csendben, mert az elme folytatja csapongását:

 

Valóban a germán gepidák szolganépei a székelyek, akik felmenekültek a hegyek közé és ebből "fejlődött ki" a ma élő székelység?

 

Nem sikerült a (kar)hatalomnak újból megakadályozni újabb pár tucat önkéntes magyar ember gárdistává avatását, bárhogyan is próbálkoztak.

 

Kedves barátaim! Jóval több jelentkezés érkezett az akcióra mint amire számítottam. Ezekben a pillanatokban kapjátok meg a pontos leírást! 

 

Többször értekeztünk már az utóbbi időben megsokasodott napkitörések kapcsán, de talán "lerágott csontnak" mégsem tekinthető a téma.

 

A Kodály köröndön kezdtünk a fővárosi Jobbik rendezvényén, majd a Millát és a Deák téri, "nagy jobbikos" megemlékezést is megnéztük.

 

Fiatal véreim, határokon innen és túl, idegen föld elhagyatottságában, az otthoni kényszerűségek sivárságában, rabságban, elnyomatásban, ahol csak vagytok: hozzátok szólok.

 

A címben szereplő kis videó sorozatról készült egy elemző videó.

 

Kedves olvasók! Szerintem a legtöbben tudjátok, hogy mennyire sokat példálózom a Csillagok háborúja című filmmel.

 

Kedves olvasók! Martin Csaba barátom egy pályázatra készített filmet (IDE kattintva), melyben én is segédkeztem, és most arra kérlek, hogy szavazz a filmre, ha tetszik!

 

Kedves olvasó! Hogy mit fogsz gondolni az új dalomról, nem tudhatom. Talán a legszomorúbb számomnak hiszed majd, pedig valójában a legvidámabb. 

 

A "Milla" elnevezésű neoliberális szerveződés által rendezett versengésben így lett ő a köztársasági elnökjelölt.

 

Kedves barátaim! Itt a tavasz és szeretném ha belátható időn belül elkészülne az első "igazi" Magyar földre mozgalmas póló!

 

Sokan talán már tegnap észrevették a FankaDeli topicból, vagy éppen a facebook oldalamról, hogy megérkezett egy új dal!

 

Évek óta figyelem a hazai és a külföldi rap szcénát, ennek ellenére nem vagyok szakértője a témának, arról nem is beszélve, hogy nem is igazán értek a magyaron kívül más nyelvet annyira, hogy a zene üzenetét pusztán hallgatás útján megértsem. Van azonban olyan is amihez nem kell nyelveket beszélni, hogy megértsek.

 

Isten nem valamiféle uralkodó, aki a felhők tetején ül aranytrónuson, s onnan
ítélkezik emberi mértékkel.