Kedves olvasók! Martin Csaba barátom egy pályázatra készített filmet (IDE kattintva), melyben én is segédkeztem, és most arra kérlek, hogy szavazz a filmre, ha tetszik!

 

Kedves olvasó! Hogy mit fogsz gondolni az új dalomról, nem tudhatom. Talán a legszomorúbb számomnak hiszed majd, pedig valójában a legvidámabb. 

 

A "Milla" elnevezésű neoliberális szerveződés által rendezett versengésben így lett ő a köztársasági elnökjelölt.

 

Kedves barátaim! Itt a tavasz és szeretném ha belátható időn belül elkészülne az első "igazi" Magyar földre mozgalmas póló!

 

Sokan talán már tegnap észrevették a FankaDeli topicból, vagy éppen a facebook oldalamról, hogy megérkezett egy új dal!

 

Évek óta figyelem a hazai és a külföldi rap szcénát, ennek ellenére nem vagyok szakértője a témának, arról nem is beszélve, hogy nem is igazán értek a magyaron kívül más nyelvet annyira, hogy a zene üzenetét pusztán hallgatás útján megértsem. Van azonban olyan is amihez nem kell nyelveket beszélni, hogy megértsek.

 

Isten nem valamiféle uralkodó, aki a felhők tetején ül aranytrónuson, s onnan
ítélkezik emberi mértékkel.

 

Mostantól amikor Microsoft terméket vásárolunk a gyógyszeripart és annak globális céljait is támogatjuk.

 

A NIKE Kobe System legújabb reklámja már az amatőrök számára is szemmel látható Illuminati jelképekkel és utalásokkal van tele!

 

Néhány összefüggés, melyeken érdemes elgondolkodni tán:

 

(A Mesterrel jártam - 7.)

 

Érdekes tükröt tart egyesek számára a "MILLA" s(z)avazása...!

 

Miután Magyarországon szorgalmas kezek plecsniket nyomkodva bőszen bélyegeznek nácinak fűt-fát, hulljon le a lepel egy újabb hasonszőrűről!

 

Bizonyára az itteni látogatók túlnyomó többsége tud már a most szombati nagyszabású, FankaDeli + Hungarica + Székely Vér konstellációban tartandó közös koncertről.

 

A Viva TV, a Hír TV, a kereskedelmi rádiók után a Kuruc.info is beállt a sorba: indexre tették FankaDeli-t!

 

Sokak gyermekkorának elválaszthatatlan kísérője volt estéről-estére a TV Maci, például rögtön magamat is beleértve.

 

Miközben évek óta úton-útfélen azt halljuk, hogy a kínai gazdasági csoda ennyi meg annyi százalékos növekedést produkál, ennek "áráról" vajmi keveset tárnak elénk.

 

A tegnapi napon végre elszántam magam, hogy egy sérülésemből adódó nyolc hónapos kényszerpihenő után újra edzésbe álljak...

 

Kedves olvasók! Talán nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy milyen minőségű és nagyságú átverés ami a só körül zajlik!

 

"..Ekkor, persze eszembe sem jutott az, amit már olyan jól megértettem, mikor a Mester mondott egykor, tanításában nekem: — Csak a balga nem fél soha.

 

Miközben naponta sulykolják belénk mind külföldön, mind belföldön, hogy nekünk így meg úgy kéne követni Európát, az európai normát, illetve hogyan kell "európai módon" kezelni bizonyos helyzeteket, immáron egy olasz kutató is érdekes dolgokra bukkant.