Isten nem valamiféle uralkodó, aki a felhők tetején ül aranytrónuson, s onnan
ítélkezik emberi mértékkel.

 

Mostantól amikor Microsoft terméket vásárolunk a gyógyszeripart és annak globális céljait is támogatjuk.

 

A NIKE Kobe System legújabb reklámja már az amatőrök számára is szemmel látható Illuminati jelképekkel és utalásokkal van tele!

 

Néhány összefüggés, melyeken érdemes elgondolkodni tán:

 

(A Mesterrel jártam - 7.)

 

Érdekes tükröt tart egyesek számára a "MILLA" s(z)avazása...!

 

Miután Magyarországon szorgalmas kezek plecsniket nyomkodva bőszen bélyegeznek nácinak fűt-fát, hulljon le a lepel egy újabb hasonszőrűről!

 

Bizonyára az itteni látogatók túlnyomó többsége tud már a most szombati nagyszabású, FankaDeli + Hungarica + Székely Vér konstellációban tartandó közös koncertről.

 

A Viva TV, a Hír TV, a kereskedelmi rádiók után a Kuruc.info is beállt a sorba: indexre tették FankaDeli-t!

 

Sokak gyermekkorának elválaszthatatlan kísérője volt estéről-estére a TV Maci, például rögtön magamat is beleértve.

 

Miközben évek óta úton-útfélen azt halljuk, hogy a kínai gazdasági csoda ennyi meg annyi százalékos növekedést produkál, ennek "áráról" vajmi keveset tárnak elénk.

 

A tegnapi napon végre elszántam magam, hogy egy sérülésemből adódó nyolc hónapos kényszerpihenő után újra edzésbe álljak...

 

Kedves olvasók! Talán nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy milyen minőségű és nagyságú átverés ami a só körül zajlik!

 

"..Ekkor, persze eszembe sem jutott az, amit már olyan jól megértettem, mikor a Mester mondott egykor, tanításában nekem: — Csak a balga nem fél soha.

 

Miközben naponta sulykolják belénk mind külföldön, mind belföldön, hogy nekünk így meg úgy kéne követni Európát, az európai normát, illetve hogyan kell "európai módon" kezelni bizonyos helyzeteket, immáron egy olasz kutató is érdekes dolgokra bukkant.

 

Eddig 50-en tiszteltek meg azzal, hogy A piros ruhás nő című dalt egy SMS fejében letöltik.

 

"Hívjátok egyszerűen csak "LeGreen"-nek!" (utalva a környezetvédelemre, egy kis angol szójátékkal) - javasolják az amerikai újságok.

 

Hétről-hétre érkeznek a különböző hírek az internettel kapcsolatos szigorúbb felügyeletről, adatkezekésről, stb-stb.. Utoljára a Google új "szűrőjének" ötletéről, ill. az ún. "PIPA" törvényekről hallhattunk. Most itt egy újabb!

 

(A Mesterrel jártam - 5.)

 

Mi számít cenzúrának? Mi számít összeesküvés-elméletnek? Az alábbi fejlemények ilyen és hasonló kérdéseket vetnek fel bennem...

 

Hírnevét elsősorban nem a saját nevén megjelent versei alapozták meg, hanem a Végvári aláírásúak. Ezek a versek az összeomlás utáni legelső idők leghatalmasabb szellemi dokumentumai.