Egy mondhatni friss filmben, ami idén került bemutatásra, a megszálló démon magyarul beszél.  

 

„Magyarországot biztonságpolitikai kihívásnak tekintjük, mert az Európai Unió értékközösségre épülő rendszerét vonják kétségbe, illetőleg azt az értékközösséget, amely összefogja Amerikát és Európát” – mondta David Gordon, az Eurasia Group főigazgatója, a CIA volt vezetője az alapblog.hu-nak.

 

A helyi pénzek elterjedése jó jel: soproni kékfrank, rábaközi tallér és mosoni korona után következhet a balatoni korona.

 

A természet talán legnagyobb rendezőelveinek egyike egy bűvös aránypár, mely a tenger mélyén rejtőző nautilus-tól a rovarokon és növényeken át, egészen az emlősökig, sőt az emberi testig megtalálható.

 

Mi célja lehet egy ilyen "jóslattal"? Vajon ennyire félt minket?

 

Ahogy máskor, ezúttal is sokan jelezték és jelzik nap mint nap, hogy a legnagyobb fájlmegosztókról már elérhető az új album.

 

India is csatlakozik a dollármentes zónához!

 

"...- Na, és az ember nem érdemel meg annyit, mint egy gyümölcsfa? Hogy megajándékozhassuk azzal, aki lett, tudassuk vele, hogy „beérlelted a gyümölcseidet, köszönöm, hogy megajándékoztál”?

 

Ettől a pillanattól kezdve meghallgatható, illetve letölthető SMS áruházunkból legújabb dalom, melynek címe: A piros ruhás nő 

 

Mahatma Gandhi egyik eszméje csak abból állt, hogyan fordítson hátat a nemzet annak, mit a hatalmaskodó angolok rájuk erőltettek. Így a követői nem vásárolták meg a saját rabszolgaságuk ezernyi módon csillámló láncait.

 

Videó és képek a tegnapi "béke" menetről, melyre összefoglalásként talán az a legtalálóbb, hogy egyik szemünk sírt, a másik nevetett...

 

A 2010 tavaszán forradalmian megújult hazai közoktatás újra bizonyított!

 

Laci válaszolt a Dopeman TV weboldalán a 'Zombik lázadása!?' címet viselő cikkemre. A válasz szerintem igen "különlegesre" sikeredett.

 

Bogár László: "Hamvas Béla alapján 3000 éve vagyunk tanúi az "ember tragédiájának".

 

Mivel még mindig az EU-s zászlóégetés ürügyén siránkozik a média és a politikum egy része, gondoltam önthetnénk még egy kis olajat nekik a tűzre, hogy stílszerű maradjak...

 

A valódi szabadság nem szabadosság. Egy példával élve: játszhatsz mások szabálya szerint, vagy kiszállsz és készítesz magadnak egy saját játékot, saját szabályokkal a saját játszótereden.

 

"...- Ha gazolok, akkor, csak a világ egyik tulajdonságát látom, mégpedig azt az oldalt, melyet leginkább el akarok takarítani a környezetemből. A munkám nehéz, fáradságos, egyedüli örömöt akkor találok, amikor befejeztem, vagy még akkor sem, mert gondolhatom azt, hogy egy hét múltán, ismét ezt kell tennem.

 

Alábbi interjúban érdekes dolgokat hallhatunk, Dr. Drábik Jánostól. Az interjút a Tudatbázis készítette.

 

A nagy-nagy spirituális ébredésünk közepette bizony nem árt odafigyelni, ki után is "megy" az ember.

 

Azt gondolom a mellékelt kép alapján teljesen jogos a kérdés, hiszen a mai viszonyok közt ilyen egyszerűen képtelenség, hogy megtörténjen!

 

Debrecen – A csapókerti hobbikertész olyat lépett meg, amit eddig senki, a családot zöldséggel és hallal ellátó megoldása döbbenetesen olcsó, egyszerű, egészséges és működik! Hóban és fagyban is!