A legtöbb ember nem hisz nekem, hogy mennyire pokoli a helyzet az egész világban, és azt végképp nem hiszik el, hogy az idők végéhez érkezünk el. 

 

Egy kis olvasnivaló Szabó Judittól, mely érzésem szerint sokakban nyithat új ablakokat és újra csak azt bizonyítja: nem minden az, aminek elsőre látszik!

 

Alább Pörzse Sándor beszélget Szántai Lajossal eme ősi szavunk eredetéről!

 

A tegnapi nap folyamán, a karácsonyi készülődés közepette már nem volt időm feltenni a Szép is... ...jó is! soron következő adását, de most pótolom a hiányosságot! 

 

Ahogy korábban ígértem, én is készültem egy kis karácsonyi ajándékkal az olvasóknak. Feltéve, hogy az olvasó ajándéknak veszi azt, ami következik. 

 

Tegnap este az összes parlamenti képviselő megkapta ajándékba a Jobbik frakciójától a Hunok mantrája albumot, aki jelen volt az országgyűlés épületében. 

 

Ezzel a gyönyörű és méltó szerzeménnyel kívánunk Nektek áldott Szentestét, a teljes verset a "Tovább" gombra kattintva hallgathatod meg:

 

"Az egymás szeretetének törvényét, a mennybéli angyal titkát nem páncélos német lovagoktól, görög és talján papoktól tanultuk volt, hanem még Ur városából hoztuk azt magunkkal."

 

Sajnos bejött amit az oldalsó cikkben jeleztem, Gyurcsányék ügyesen trükköznek és nemzetközi kapcsolataikat kihasználva gyönyörűen kürtölik tele a világsajtót..

 

Ahogy engem néhányan nemzeti reppernek titulálnak, bármennyire is küzdök minden skatulya ellen, kezdve a reppertől a nemzetiig, úgy van ám nyíltan cionista repper is a világon!

 

Pont Magyarországon!? Pont. És ez nem véletlen. Az sem véletlen, hogy Jézus, ha egyáltalán így hívták, a zsidók közé született. Ott volt rá szükség.

 

A történet valahol ott kezdődik, hogy néhány napja megláttam egy ismerősöm kezében egy "szentkirályis" palackot, és ledöbbentem.

 

A kihagyhatatlan rapport harmadik napja zajlik, fő színhelye a Nyugati téren állított menóra.

 

Hatvankilenc évesen meghalt az észak-koreai diktátor Kim Jong Il, aki 1994 óta volt a sztálinista ország államfője. 

 

Ami fáj nekik: karácsonyi üdvözlőlap és távozó IMF

 

Amint azt egy ideje hirdetem, pénteken egy Karácsonyi koncert árnyéka alatt, a Magyar Földre "turné" utolsó állomása következik Makón! 

 

Szép is... ...jó is! címet viselő kalózrádióműsorunk elérkezett 4., karácsonyváró részéhez és ezzel lassacskán kezd kialakulni a csapásirány.

 

Egy eddig számomra szinte elképzelhetetlen történés keretein belül a Hungaricával közös koncertet adunk februárban a Petőfi Csarnokban!

 

Számomra magasak ezek a hitel, meg milliárdos egyéb kesze-kusza dolgok, vagy épp hogy alacsonyak, lévén, hogy a matéria alacsony rezgéstartományban vannak.

 

Történelmi csúcson az államadósságunk!

 

Sosem értettem, illetve senki sem szolgált pontos információval, sem az iskolában, sem a magánéletemben arra a kérdésre, hogy kik is pontosan azok a bizonyos fasiszták.