Sosem értettem, illetve senki sem szolgált pontos információval, sem az iskolában, sem a magánéletemben arra a kérdésre, hogy kik is pontosan azok a bizonyos fasiszták.

 

Írország adósságrendezést kér a paktumért cserébe!

 

Szerdán, 21-én Budapesten a Turániában lesz "dedikálás", beszélgetés meg miegymás velem, az új album kapcsán, 11:00 és 13:00 óra között!

 

Minden betegség amelyet a fizikai testünkön megtapasztalunk csupán levetülése, tünete a valódi betegségnek, mely a "szellemtesten" gyógyítható.

 

A napokban újra forrongó Egyiptomból az internetre felkerült videók igen jól mutatják milyen is, amikor a hatalom kicsúszni érzi az irányítást a kezéből.

 

2011 Karácsonyán úgy tűnik, hogy a szellemi szabadságharcunk egy lépést bár tesz előre, de utána gyorsan kettőt ugrik hátra. 

 

Az Ismerős Arcok e dalában is említett faültetés fontosságáról szól az alábbi videó, nem csupán a konkrét, de persze átvitt értelemben is:

 

Az utóbbi években azt tapasztalni, egyre nyíltabban tolják az arcunkba a hanukázást.

 

"Akkor nem volt elégedetlen Tarlós, amikor sikerült a Jobbikot három-négy százalékkal lejjebb csavarnom"

 

A tegnapi "Szellemgyógyászat" című előadás párját találjátok alább, csak épp a Földgolyó másik oldaláról, egy kanadai ex-orvos asszony szájából.

 

Az óra ketyeg címet viselő cikk utóélete vélhetően egy cikksorozat lesz, hiszen a téma annyira tág, hogy nem mehetünk el ennyivel mellette. 

 

A facebookon állítólag személyre szabottan kapjuk a hirdetéseket. Hát nekem most ez jutott. És én egyre inkább diktatúrát szeretnék...

 

A szavazás névsora is megtalálható alább!

 

Kedves olvasó! Előre szeretném kihangsúlyozni, hogy semmilyen pánikot nem akarok kelteni benned, sőt elsősorban megnyugtatni szeretnélek!

 

Döntsd el te, vajon hova mutat az alábbi kis puzzle darabkákból kirakható képzeletbeli nyíl!

 

Néhány évvel ezelőtt többen megdöbbentek, mikor afrikai ország elnyerte egy olyan magas rangú esemény rendezését, mint a labdarúgó VB.

 

Újabb dalhoz érkeztünk! A szerző ismét 2pac, megjelenés 1993.

 

Az oregánó a természet antibiotikuma, baktériumölő hatása a penicillinével vetekszik..

 

Ahogy a tegnapi koncerten is elhangzott, jobb ha felkészülünk... Feltehetően egyeseknek már unalmasnak hatnak a napi "riogatások" és a túlcsorduló politikai tematizálás, de jelenleg valóban arra utalnak a jelek, hogy nagy változások várhatóak.

 

Jézus mondá: „Aki kardot ránt, kard által vész el”. Orbán pár évvel ezelőtt a gárdistákat fenyegette pofonokkal, most csattannak ezek - saját arcán!

 

Hosszú ideig ismeretlen volt a nyelvészek számára a hun nyelv, mert mindössze 3 ital nevét ismertük.