Szereposztás: Vona Gábor, Lázár János és Réthelyi Bence államtitkár.

 

Varga B. Tamás új dala még csak koncertfelvételen hallható, de így is átjön, aminek át "kell" jönni, feltéve, hogy a hallgató, kellőképpen "kinyitja magát".

 

Az Orbán-kormányt alkotó részek lehetséges kidőléséről egyre többet lehetett hallani az elmúlt hetekben. Íme, az első fecske!

 

Az egyik legjobb videó a tavaly nyári eseményről!

 

A már nevében is a 'kábító' jelzőt (dope=doping, magyarul pl. a sportban használatos dopping eredője) hírdető úriember a Himnuszt gyalázta, feltehetőleg előre kalkulált forgatókönyvvel.

 

Nem túl friss, de érdekes előadás egy érdekes embertől, érdekes témában.

 

Elme programozás?

 

Az iráni helyzet elemzése több perspektívából: miért érdeke a briteknek Európa romba döntése?

 

Ahogyan nevezik, "az íjfeszítő népek" kincse - a szkítáké, hunoké, magyaroké... na és a japánoké - ugyan nem teljesen passzolnak az előző sorba de alább kiderül, azért velük is közös egysmás!

 

Ugye milyen pikáns belegondolni, hogy mi is történne velem, ha az Amerikai Egyesült Államokban egy autó oldalát beütném egy ilyen feliratú bézbólütővel (kérdőjel nélkül)!?

 

Hun imádság rovás betűkkel!

 

Jó ünneplést román Testvéreinknek Erdély elcsatolása alkalmából!

 

Ugyan, mi változott..?

 

Az előzőleg tárgyalt 2Pac dalt érdemes a következő mai sláger szemszögéből (is) vizsgálni.

 

Ismét egy dal 2Pac-tól magyarra fordított szöveggel. Egy üzenet a hiphop-gengsztereknek, hogy így is lehet "keménykedni" a gettóban, sőt..!

 

A vasárnapi napon sikeresen átléptünk egy kisebb küszöböt, az 1000 regisztrált "tagot".

 

Néhány hete a Világpanorámában Szaniszló vendégeként, most egy kis tévé által készített riportban beszél az igazságról egy bennfentes, Vezér-Szörényi László.

 

A minap láttam, a "Big Fat Gypsy Gangster" szabad fordításban a "Dagadt cigánybnöző" című film adatlapját. Hogy is van ez?!

 

Európai lázadásoktól tart a brit kormány.