Európai lázadásoktól tart a brit kormány.

 

A Hungarica zenekar néhány nap múlva megjelenő új lemezéhez készült kisfilm úgy érzem mutatja az utat.

 

Mindig elképedek, hogy mostanában mennyivel kevesebb a videók nézettsége mint korábban.

 

A tegnapi napom olyan volt, mint amikor az ember valami teljesen új helyre csöppenve kapkodja a fejét, hogy "jéé ilyen is van?!", pedig csupán egy-két ruhaboltban és egy pesti "büfében" jártam.

 

Számomra érthetetlen, hogy miért övez olyan fojtogató hallgatás bizonyos területeket a múltunkat illetően. Illetve értem én az okát, a jelenlegi "elit" köreinek nyilván nem érdeke, hogy bármilyen jelentős felfedezés, kutatás vagy újdonság megbillentse a jelenlegi status quót. 

 

Az ősszel nagyjából 10 perces verzióban már megjelent munkának végre itt a komplett kiadása!

 

Néhány napja édesanyáméknál voltunk Zentével és a háttérben ment a Hír TV híradója, számomra megdöbbentő szöveggel.

 

Sokan félreértették a Johnny Gold produkciót, bár kétségtelen, hogy az első videóklippből nem derült ki, hogy pontosan miről van szó.

 

2. RÉSZ - Nem zsoldosok a zsoldosok!

 

Csak két fórum idézettel konferálnám föl a dolgot, mely mutatja, hogy e dal történetében is mennyire benne van a saját jelenlegi sorsunk oka:

 

Hamvas Béla:

 

Videó az afganisztáni magyar katonák ténykedéséről.

 

Különböző katasztrófahelyzetek szimulációinak tömegét végezték az elmúlt 1-2 hétben mind külföldön, mind az országban, és még folytatják.

 

A Saturn áruház új üzletének nyitásán forgattak az indexes újságírók. A filmen látható jelenség röviden a "nekem ciki" szókapcsolattal jellemezhető.

 

A betegesen multikultista Benetton cégnek ismét sikerült a mindig vágyott "tabudöntögetés", magyarul hányingert keltő gusztustalankodás.

 

A tegnapi napon nemcsak a jeget, de a csendet is megtörtük: kikerült a nyilvánosság elé az első próbálkozás. Akad még bőven csiszolgatni való, de a dolog már csak Emese álma miatt is megérte, mivel erről már tudjuk: Szép is, jó is!

 

Lehet vitatkozgatni Jobs munkásságáról, és bizonyos értelemben vitathatatlanul eredményes manager-életéről.

 

Vonáék évek óta hangoztatják a "keleti nyitást". Mostanra Orbán és Schmitt is kezdi felismerni... Reméljük nem késő.

 

A fórumban feltett kérdésekre kezdtem válaszolni, és mire végeztem, úgy láttam, jobb ha a főoldalra helyezem ki őket, hátha hatékonyabb leszek!

 

A főszereplő Kisfaludi György, feltaláló, aki annyi eddigi magyarhoz hasonlóan szenzációs dolgokat művel, de itthon nincs megbecsülve.

 

Szaniszló monológja Magyarország csicska-szerepéről (igen, így kimondva!) az USA és Izrael mellett, Drábik János helyzetelemzése, valamint Merkel jövendölése, miszerint nem állampapírokat, hanem tartalék lisztet kéne venniük az embereknek...