Elkezdődött az idei new york-i cionista-anticionista kötélhúzó verseny.

 

Drága barátom! Nagy a föld fájdalma, szétszakítja mellkasom, ha ráhangolódom. Meglehet ez is csak töredéke, mert végletem, nem engedi, hogy teljesen átéljem.

 

Megérkeztek a Magyar Földre Táborban készült képek.

 

Bármi amit írok és te olvasol tőlem, az az én meglátásom. Igazság tartalmáról, amennyiben beszélhetünk igazságról én nem tudok és nem jelentem ki létét. Hagyatkozz a szívedre.

 

Az elmúlt években számtalanszor találkoztunk ezzel a szóval: válság. De talán aktualitása csak most fog igazán a zenithez érni.

 

Minden bizonnyal sajnos még ezen oldal olvasói is emlékeznek az RTL KLUB nevű szennycsatorna műsorának mottójára.

 

Kedves barátunk! Az utóbbi időszakban úgy tűnhet, hogy az oldalon, nincs nagy mozgás és való igaz ez így is van.

 

A földi életet nem ufók és nem más külső erőknek köszönhetően, vannak a napjai fogyóban, hanem lakóinak, mentalitása az, ami a süllyesztőbe vezeti a planétát.

 

Íme a Magyar Földre tábor program terve, egyenlőre nagy vonalakban, valamiféle kedvcsináló jelleggel:

 

A való pontosan, tudja, minek kell történnie. Annyira ellentmondásos, s annyira gyönyörű az egész, amit igazából játéknak a legkifejezőbb mondani, mert az is.

 

Következő szigetünk, ahol, a gondolat partot ver, megint kedves barátunk kérdésére egy felelet.

 

Az on-line vonalról át evezünk, a hús-vér területre. Május, 14.-én Szombaton, a Népligetben, összegyűlünk, beszélgetni.

 

Felmerült, egy téma, mégpedig,a"sötétségtől való félelem".

 

Továbbra is írhattok kérdést, akár a közösségi oldalas profilunkra, vagy a fórumra is.

 

A következő kérdés elég velősen, annyi volt, hogy mi is az egó valójában? A mostani feleletem ez:

 

A mozgalom, facebook oldalán, feltüntetett "játékon" belül érkezett az első kérdés, erre ad valami válasz, félét, az alábbi írás.

 

Ha a nemzet a saját alkotmányos útjára tér és nem próbál az Európai Unió jogrendszeréből átemelni elemeket, valamint nem áll fent a megalkuvás és a liberális értékeknek a fokozottabb beemelésének a kényszere,  usoPreviewPopup usoPreviewPopup

 

Bődületes marhaság, amiben masírozunk. Van egy szó, melyet bőséggel mérnek, meglátásom szerint nem értjük, illetve elveszett a jelentése. usoPreviewPopup   usoPreviewPopup  

 

Egy kisebb találkozóra invitálunk titeket, hogy megbeszéljük élményeinket, és gondolatainkat egymással. usoPreviewPopup  

 

A cím talán egy kicsit érdekesre sikeredet. Az aktuális posztom témáját ugyanakkor szerintem elég jól lefedi, legalább is azt hiszem. A mai témám ugyanis a Voina (Háború) művészcsoport. usoPreviewPopup  

 

A cím talán egy kicsit érdekesre sikeredet. Az aktuális posztom témáját ugyanakkor szerintem elég jól lefedi, legalább is azt hiszem. A mai témám ugyanis a Voina (Háború) művészcsoport. usoPreviewPopup   usoPreviewPopup   usoPreviewPopup   usoPreviewPopup   usoPreviewPopup   usoPreviewPopup