...akkor sodor az utunkba olyan embereket akikről hirtelen nem is gondolnánk, milyen hatással lehetnek az életünkre, ha elég nyitottak és bátrak vagyunk. Pedig ha beengedjük őket a hétlakat alatt őrzött lelkünkbe, még a boldogság is ránk találhat újra.

 

A Történelmi Animációs Egyesület az 1566-os szigetvári ostromot feldolgozó animációs filmjét adjuk közre. Mindenkinek ajánljuk!

 

Számtalan dolgot nem tudunk a közelmúltunkról, pedig a saját nagyszüleink a bőrükön tapasztalták meg azt az erőszakos világot, amit ma már csak TSZ-esítésnek neveznek. Sajnálatos, mert én szerettem volna erről tudni. A non plus ultra az, amikor családon belül apai vonalon az "A oldalon" álltak, anyai vonalon a "B oldalon".

 

Egy nem is annyira nehéz, mint amennyire hosszú, bükki túrára hívlak titeket. 
Látnivalóban és élményekben nem lesz hiány.

 

"Szaloncukor és szappan. Két termék, és akár a legközelebbi közértben is megvehetjük.
Miért válasszuk mégis az olykor drágább és nehezebben beszerezhető kézműves változatokat?

A válasz nagyon egyszerű:

 

Dr. Dwight Lundell amerikai szívsebész az egész világot megdöbbentette kirohanásával. Szerinte milliók halnak meg, mert a szívbetegségek nem azért alakulnak ki, amit az orvosok mondanak.

 

Kedves Jelen-lévők!

2016.08.12-én a Magfalvám megrendezett Családi Építő Táborban tiszteletét teszi FankaDeli, ahol is este 7 órától egy remek Koncerttel örvendezteti meg többek között a Tábor résztvevőit! A Koncertet bárki megtekintheti!

 

Megérkezett a várva várt reality film, amit jó szívvel ajánlok mindenkinek!
Ez a tartalmas majdnem két óra, könnyeket csal a néző szemébe! :)

 

Feri menni erdélyország bemutatója most szombaton, az-az 2016.08.06.-án!
Legyetek résen

 

Szeretettel meginvitálom a társaság egy részét nagynénémék vendégházába. Ez konkrétan Demjénben található (Egerszalók mellett) egy termál+barlang fürdővel szemben. Nyugodt, csendes természeti környezetben.

 

Kedves Barátaink! Összegeztük nektek, hogy a közeljövőben mely eseményekre jöhettek velünk, kiszakadni a hétköznapokból és egy kicsit az elvonulás hangulatát felidézni.

 

A felhőkarcoló (skyscraper) kifejezést a 19. századtól használják, amikor az Egyesült Államokban, New Yorkban és Chicagóban megjelentek az első magas épületek. Egy felhőkarcoló építése persze sok gonddal jár. Egy nagyobbnak már külön infrastruktúrával kell rendelkeznie, mert már akkora, mint egy kisebb város.

 

Ne hagyjuk elveszni a minőséget! Egyszerűen arról van szó, hogy ami egy régi mesében 2 percben össze van foglalva, az a mennyiségű információ egy "modern" mesében 1 óra alatt sem fogalmazódik meg! Ez sajnos nem vita tárgya. Ezt látni kell.

 

FankaDeli "33" című dalának hivatalos videója a Felhőtérkép című 2016-os albumról.

 

Feri videó bejelentkezései következnek a Foci őrülettel kapcsolatos gondolatait osztja meg velünk az első részben. A második rész a történet folytatásának csavarja, melyet egy óriási Svéd csavar követ harmadik, és egyben befejező részként.
Mindenkinek nagyon sok szeretettel ajánljuk!

 

Íme az ígért folytatás! Jó reggelt, vagy estét, hiszen néha már én sem tudom milyen nap van. Borzasztóan meg vannak keveredve a napjaim.

 

Elképesztő dolgokat tudok meg nap mint nap a sorainkból... ha nem lenne meggyőződésem, hogy karmikus dolog, hogy összefújt minket a szél, akkor hagynám a francba az egészet...

 

Kedves jelen-lévők!

Idén is megrendezésre kerül a hagyományosnak mondható elvonulásunk.
A II. Magyar Földre Baráti Találkozó időpontja 2016.07.06-10 között lesz, a már szintén megszokottnak mondható Kunsági Majorban.

 

Mostanra sikerült minden olyan információt összeszednünk, amelyek a 2016-os Erdélyi utunkkal kapcsolatosak. Olvassátok, kérdezzetek, döntsetek és jelentkezzetek! :)

 

Sok ember azt hiszi, hogy minél több vitamint visz be a szervezetébe, annál egészségesebb
lesz. Ez tévedés: helyes táplálkozással biztosítható a megfelelő mennyiség, pótlásra csak néhány esetben van szükség. Nem ez azonban az egyetlen tévhit, amely a vitaminokkal
kapcsolatos.  

 

Ismét Székelyföldön tartózkodik Shaman Hawk, aki ittléte alatt több izzasztókunyhót vezetett le. Mostani interjúnkban a kunyhó hatásairól, előnyeiről beszélgettünk.